×

Kompetencije djeteta novog doba

Predavači

Tanja Pap

Tanja Pap radi kao stručni suradnik pedagog u Dječjem vrtiću ˝Različak˝. U sustavu odgoja i obrazovanja osobito se posvetila edukaciji odgojitelja na primjeni suvremenih znanstvenih dostignuća u radu s djecom rane i predškolske dobi te radu s roditeljima u jačanju njihove roditeljske uloge.
Tanja Pap
Tanja Pap

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu na Odsjeku za pedagogiju 2009.godine. Radi kao stručni suradnik pedagog u Dječjem vrtiću ˝Različak˝. U sustavu odgoja i obrazovanja osobito se posvetila edukaciji odgojitelja na primjeni suvremenih znanstvenih dostignuća u radu s djecom rane i predškolske dobi te radu s roditeljima u jačanju njihove roditeljske uloge.

Aktivno sudjeluje na brojnim edukacijama i stručno-znanstvenim skupovima jer vjeruje da je kontinuirano ulaganje u osobni i profesionalni razvoj jedini način nošenja s izazovima odgoja i obrazovanja koji se odvijaju u kontekstu današnjih složenih društvenih zbivanja. Završila je jednogodišnji studij pri Centru za mirovne studije u Zagrebu 2011. godine te se zalaže za odgoj aktivnih i odgovornih građana od najranije dobi.

Na području civilnog društva u nekoliko udruga radi u savjetovalištima s djecom, mladima, roditeljima, obiteljima i drugim odraslima u sklopu različitih programa i projekata posvećenih poboljšanju kvalitete života i mentalnog zdravlja. U savjetodavnom radu koristi znanja i vještine stečene dugogodišnjim edukacijama iz područja realitetne terapije i teorije izbora te mnogih drugih metoda i tehnika savjetodavnog rada.

Predavači