×

Online pedagoška akademija 2021/2022

Predavači

Nikolina Nikić

Magistra pedagogije i realitetni psihoterapeut pod supervizijom, članica Hrvatske udruge za realitetnu terapiju, stručni suradnik pedagog u DV Gajnice
Nikolina Nikić
Nikolina Nikić

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Nikolina Nikić je magistra pedagogije i realitetni psihoterapeut pod supervizijom. Članica je Hrvatske udruge za realitetnu terapiju. Cjeloživotno učenje vidi kao nužnost ali i sjajan način nošenja sa svakodnevnim izazovima suvremenog društva.

Radi kao stručni suradnik pedagog u ustanovi za rani i predškolski odgoj i obrazovanje u najvećoj mjeri na poslovima pedagoškog vođenja odgojitelja prema implementaciji suvremenih znanstvenih spoznaja iz pedagogije ranog djetinjstva, obiteljske pedagogije i cjeloživotnog obrazovanja te podrške roditeljima u odgojnim izazovima.

Predškolska ustanova u kojoj radi je Stručno-razvojni centar, imenovan od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, u području rane stimulacije osjetila - senzorne integracije, u sklopu kojeg se provode kontinuirane edukacije za odgojno-obrazovne djetanike iz područja rane stimulacije osjetila – senzorne integracije.

Savjetovanje i psihoterapiju pod supervizijom radi na online platformi za psihoterapiju te u nekoliko udruga s djecom, mladima, roditeljima, obiteljima i drugim odraslima na poboljšanju kvalitete života i mentalnog zdravlja.

Predavači