×

Online pedagoška akademija 2022/2023

Predavači

Ivančica Tarade

Vlasnica tvrtke Dragonfly certificirana je Relax kids (mindfulness) trenerica koja vodi radionice za djecu i odrasle. Ujedno je i voditeljica Mind Ability naklade preko koje izdaje mindfulness slikovnice i zbirke poezije talentiranih stihotvoraca.
Ivančica Tarade
Ivančica Tarade
Foto: MliječniZub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Ivančica Tarade rođena je 1977. godine u Zagrebu. Diplomirani je romanist i rusist. Nakon studija radi u medijima, piše i uređuje teme za mjesečnik i portal o roditeljstvu tijekom 17 godina.

Uz to prevodi slikovnice i knjige za djecu i seriju knjiga o Transurfingu. Certificirana je Relax kids (mindfulness) trenerica. Edukacijama vezanim uz rad s asocijativnim kartama i primjenu terapije igrom u vrtićkom okruženju nadograđuje postojeći oblik rada i pokreće savjetovalište za roditelje.

Radi pod okriljem svoje tvrtke Dragonfly. Vodi Relax kids radionice u Zagrebu i Kastvu za djecu od 4 do 14 godina, mindfulness radionice za odrasle te provodi online edukacije o primjeni i dobrobiti mindfulnessa za stručne suradnike u vrtićima i školama te za sve osvještenije roditelje.

Vodi Mind Ability nakladu preko koje izdaje mindfulness slikovnice i zbirke poezije talentiranih stihotvoraca. Majka je dviju kćeri koje zahvaljujući velikom iskustvu već i same pokazuju mindfulness vježbice svojim vršnjacima u školi te s mamom osmišljavaju brojne kreativne igre.

dragonfly.hr
facebook.com/ivancica.tarade
instagram.com/relax_kids4all

Predavači