×

Online pedagoška akademija 2022/2023

Predavači

Martina Sokač

Magistra ranog i predškolskog odgoja, međunoradno certificirana edukatorica roditelja iz pozitivne discipline i voditeljica posebnih kinezioloških programa u predškolskim ustanovama, radi kao odgojitelj.
Martina Sokač
Martina Sokač
Foto: MliječniZub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Prije svih titula, majka dječaka Lovre i djevojčice Marte. Magistra ranog i predškolskog odgoja, radi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću punih 25 godina.

Međunarodno certificirana edukatorica roditelja iz pozitivne discipline, te voditeljica posebnih kinezioloških programa u predškolskim ustanovama. Dugi niz godina radila je kao animator i organizator različitih dječjih događanja, a posljednje 4 godine intenzivno radi kao edukator za odgojitelje i roditelje iz područja Pozitivne discipline.

Uz svoj svakodnevni rad u vrtiću radi i kao savjetnica za odgoj, gdje je spojila sva svoja osobna i profesionalna znanja te pomaže roditeljima bolje razumjeti dječje ponašanje, njegove potrebe i emocije. Uz primjenu praktičnih i jednostavnih alata i učinkovitih metoda pomaže roditeljima kreirati kvalitetno obiteljsko okruženje koje potiče djecu na suradnju i razvoj njihovih potencijala. Najintenzivnije radi s roditeljima kroz individualne konzultacije i program Roditelj Lider koji je kreiran u više različitih paketa ovisno o potrebama roditelja.

Jedna je od autorica nekoliko priručnika za roditelje:

  • Od jaslica do škole, vodič za lakši proces prilagodbe na jaslice, vrtić i školu
  • Dječji bonton "Kockić zna kako"
  • E-book "Igra je hrana za mozak"
  • E-book "Samostalnošću do samopouzdanja i odgovornosti"

Autorica je i nekoliko online programa:

  • Pozitivna disciplina u vašem domu
  • Novi korak tvoje bebe - polazak djeteta u jaslice i vrtić
  • Priprema djeteta za školu u obiteljskom dom
  • Skladna obitelj - skladni bratski odnosi

Predavači