×

Online pedagoška akademija 2023/2024

Predavači

Petra Gotal

Petra Gotal je magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, i certificirana je voditeljica programa podrške roditeljstvu ‘Rastimo zajedno’ u sklopu kojeg provodi edukacije za roditelje.
Petra Gotal
Petra Gotal
Foto: MliječniZub

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Petra Gotal radi u Dječjem vrtiću Lojtrica u Velikoj Gorici. Certificirana je voditeljica programa podrške roditeljstvu ‘Rastimo zajedno’ u sklopu kojeg provodi edukacije za roditelje. Voditeljica je posebnog programa ranog usvajanja engleskog jeziku za djecu od 3-7 godina. U radu s djecom i roditeljima primjenjuje obrazovna načela za demokratski odgoj i ljudska prava. Aktivno sudjeluje u međunarodnim projektima koji potiču toleranciju, interkulturalizam i svijest o osobnom identitetu.

Osmišljavanjem i provedbom različitih projekata kontinuirano poboljšava kvalitetu odgojno obrazovnog rada. Svoj rad predstavlja na stručnim i znanstvenim skupovima. Provodi radionice za odgojno-obrazovne djelatnike, samostalno i u suradnji s Edulist platformom za edukacije (Dokumentiranje djetetovog razvoja, Implicitna pedagogija i profesionalni identitet, Mentoriranje odgojitelja, Jačanje vještina stručnog i znanstvenog pisanja i izlaganja). Trenutno pohađa poslijediplomski doktorski studij Cjeloživotnog obrazovanja i obrazovnih znanosti pri Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Područje njezinog istraživanja obuhvaća upravljanje predškolskim ustanovama i profesionalni razvoj odgojitelja. Autorica je priručnika, "Razvojni putokaz djeteta - za djecu od 5 do 7 godina" te koautorica priručnika "Razvojni putokaz djeteta - za djecu od 3 do 5 godina".

Predavači