×

Online pedagoška akademija 2023/2024

Predavači

Vanja Uzelac

Stručna suradnica logopedinja u Centru za djecu, mlade i obitelj u Velikoj Gorici, Vanja Uzelac ujedno je i autorica te voditeljica programa za poticanje predmatematičkih vještina „Kockići".
Vanja Uzelac
Vanja Uzelac

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

Vanja Uzelac je stručna suradnica logopedinja u Centru za djecu, mlade i obitelj od 2021.godine.

Diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je u Osnovnoj školi Prečko i u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG u Zagrebu.

Redovito se stručno usavršava, pohađa seminare i edukacije te sudjeluje na konferencijama i stručnim skupovima. Sudjelovala je u beta testiranju aplikacije za ugodno čitanje i učenje Lexie. Vodila je radionice za grupe učenika nižih razreda osnovne škole s teškoćama i specifičnim teškoćama u čitanju i pisanju na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica.

U Centru za djecu, mlade i obitelj provodi individualne logopedske vježbe, vodi program „Slovkići” za djecu predškolske dobi s govorno-jezičnim teškoćama, autorica je i voditeljica programa za poticanje predmatematičkih vještina „Kockići“, vodi jednodnevnu radionicu „Prevencija poremećaja glasa“ za odgojitelje i nastavnike te sudjeluje u provedbi programa „Medijski podsjetnik za roditelje“. Piše stručne članke iz područja govorno-jezičnih teškoća.

Predavači