×

Online pedagoška akademija 2023/2024

Predavači

Tea Belan

Edukatorica roditelja, Tea Belan, svojim programom pomaže roditeljske izazove pretvoriti u snage.
Tea belan
Tea belan

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i stručne edukativne sadržaje za roditelje i odgojitelje

2015. godine na Sveučilištu u Zagrebu, Učiteljski fakultet s odjeskom u Petrinji obranila sam završni rad s temom „Individualizirani pristup odgojitelj u inkluzivnom vrtiću“ te stekla akademski naziv Sveučilišne prvostupnice odgojiteljice djece rane i predškolske dobi.

Zajedno sa doc.dr.sc. Jasnom Kudek Mirošević 2016.godine pišem članak „Odgojitelji kao ključni čimbenici u kreiranju individualnog plana podrške“ koji izlazi u časopisu Dijete, vrtić, obitelj. Tijekom rada u vrtićima sudjelovala sam u pisanju kurikuluma i stvaranju dobre prakse. Kontinuirano se stručno usavršavam u području djece rane dobi. Izdvajam edukacije: „Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom“ u organizaciji Centra Proventus d.o.o. ; „Kako igrom uspješno razvijati djetetov mozak“ u organizaiji izdavačke kuće Harfa i voditeljem edukacije dr. Rankom Rajović te „Brain Gym Hrvatska“ s voditeljicom Koraljkom Žepec u sklopu Move & learn.

Pod mentorskim vodstvom Jasmine Hadele postajem edukator roditelja te otvaram obrt za poduku roditelja pod nazivom „TeMa roditeljstva“ gdje roditeljima pomažem izazove roditeljstva pretvoriti u snage.

Predavači